Retourneren

Heb je een product bij ons besteld en voldoet het toch niet aan je wensen? Geen probleem. Je kan je bestelling (of een deel daarvan) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Meld je retour per mail of als je een account hebt aangemaakt via je eigen portaal. Vervolgens krijg je van ons binnen 2 dagen een bevestiging dat je retour is aangemeld. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van je retouraanmelding dien je de product(en) terug te sturen.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, retourneer het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Risa sieraden is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van een retourpakket. We adviseren je daaro om je retourpakket aangetekend te versturen. Let op! Verstuur het pakket met track & trace (en bewaar het verzendbewijs), alleen dan kunnen wij een eventueel onderzoek doen bij een vermist pakket en de retourzending terugbetalen. 


Hieronder alle regels voor retour op een rijtje:

  • Stop de meegeleverde pakbon bij de retour order zodat wij weten om welk ordernummer het gaat. Mocht deze pakbon ontbreken stop dan een briefje met je naam en ordernummer erbij.
  • Retour dient zsm en in ieder geval binnen 14 dagen te zijn verzonden.
  • Indien je gebruik maakt van het retourrecht dan dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Wij kunnen een een retourlabel voor je aanmaken (binnen Nederland) tegen een gereduceerd tarief dan dat je bij PostNL betaald. Mocht je dit willen laat dit via mail even weten.
  • Kosten voor vermissing en beschadiging tijdens retourzending zijn tevens voor eigen rekening.
  • Na ontvangst rekenen wij 5 dagen voor verwerking van je retour. "Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Als bij ontvangst van een artikel blijkt dat het niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan zullen wij de retour weigeren. Het artikel zullen wij in dit geval op uw kosten terugsturen.

Retouradres:
Risa Sieraden
Nieuwstraat 19
4524 EB Sluis
Nederland

Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we dit graag.